Vi blåser bort...

Fy vilket blåsväder. I två dagar har det stormat här hemma. Ibland tror jag att huset ska lyfta och flyga iväg. Vi har klarat oss bra ändå, några träd som blåst ned och lite stuprör som lossat från huset.Min fina transport fick sig en repa också då den rullade iväg av egen maskin och in i min bil. Hästarna tar stormen med ro, lite sura över att dom får mer innetid men med lite mutor som mat så är dom ganska nöjda ändå. Idag fick dom gå ut som vanligt. Rune och Raja har fått nya skor idag, Lars skodde dom inne på travet och dom skötte sig utmärkt. Andra gången brukar vara värst. Imorgon är det Otorinas och Börjelinas tur att få nya fina fötter. Jag har tur att jag har en så bra hovslagare som gör mina unghästar så lungna. Till helgen ska jag sätta igång mina äldre hästar efter deras korta viloperiod.

 

Ha det bra så länge och glöm inte att kolla in här snart igen :-)

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter