Snart är det nytt år!

 

Gott nytt år!

Nu är det snart dags att på riktigt vara proffs. Å det ska bli så kul. Så nu kör vi.

Hästarna har i veckan blivit vaccinerade och avmaskade så nu får dom det lungt över helgen innan vi kör igång igen.

Detta år som varit är ett år jag vill lämna bakom mig och nu är det bara några timmar kvar. Fyllt med skador och besvikelserJag har inte kört så mycket lopp och jag har faktiskt inte vunnit ett lopp år. Fourth w.i.c som känndes så grymt fin innan jag åkte upp till wången i mars för dom sista veckorna på fördjupningskursen skadade sig i hagen och blev så gott som utdömd av ett flertal veterinärer. Om man bara har en starthäst så är man så beroende av den hästen, för att synas och för att få köra lopp. Då jag har en riktigt bra häst i henne så försvann min tänkta PR häst.

 

Men visst har jag lite bra saker med 2011 också!

Jag ha utbildat mig under nästan fyra månader, fördjupningskurs och proffstränarkurs båda har varit på Wången och det har varit en kanontid måste jag säga. Jag har träffat underbara människor och jag har lärt mig en hel del.

Jag har överbevisat atta man kan om man vill få tillbaka en svårt skadad häst till travbanan bara man vill och orkar kämpa. Hade tur att det var en häst som ville kämpa med mig. Jag hoppas att jag kan få Fourth tillbaka till den fina form hon uppvisade förra hösten och vintern. För mig är det en seger att vi har kunnat starta henne igen. Jag har haft ett gäng med unghästar hemma på bete och inkörning, Tack alla som har haft sina hästar här och jag hoppas att ni är nöjda med det som jag åstakommit med er häst.

Jag har betäckt tre st. ston iår och kommer att få föl i slutet av april,maj och Juni.

 

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt mig under detta år, dom som har haft hästar här för inkörning och framför allt till er som har kvar era blivade tvååringar här. Det betyder mycket för mig att ni tror på det jag gör.

 

Jag hälsar nya hästägare välkomna till mig och hoppas på ett kanonbra 2012.

 

GOTT NYTT TRAVÅR - Maria

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter