Nytt år

Ja då är det nytt år. Jag har nyss kommit in för att värma upp mig lite då det regnar och blåser ute innan jag tar mig en ny körtur här hemma och nu är man proffstränare, så nu är det bara att lämna in sin häst till mig. Allt känns så bra, alla hästarna sköter sig bra och följer min tänkta planering.

Om det är någon som är intresserad att köpa sig en häst är det bara att höra av sig.

 

Vad ska man ha för mål första året då?  Jag hoppas att jag kan ligga på 10 hästar i träning. Idag har jag 4 st. 2 åringar som målet givitvis är premielopp för. Det känns som att jag skulle behöva fylla upp stallet med några fina starthästar.  Såklart måste vi köra in pengar också men jag vill inte sätta någon siffra på hur mycket.

 

Nu kör vi, nu är det dax att slå sig in örebrotravets tränarkår. Heja mig!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter