Bra vecka

Vekan som har varit har varit bra.  Mina hästar har tränat på fint.   Vi har fått åka in till travet varje dag för att köra då vägarna är frusna, jag tycker att banorna på örebrotravet har varit fina trots det konstiga vädret. 2 åringarna joggar nu 8 km i rätt så rask fart. Runzon är den som glänste mest i veckan.  Mina äldre hästar har även dom joggat på bra, men för deras del skulle det vara så bra om vi kunde få lite vinter så att jag kan få jobba dom hemma under en månad.

 

Otorina och Smooth har vi ridit på idag. Min duktiga kompis Maria (även kallad Lilla-Mia har varit här idag för att vara testpilot) Hon fanns med i mitt stall under dom sista ponnyåren och är bara så duktig. Otorina var så snäll, hon var inte spänd och lyssnade jättebra. Smooth tyckte det var lite obehagligt dom första 10 minuterna innan även han slappnade av och då såg han ut att trivas. Det blev höre runt på 3 km.

 

Igår hade vi familjedag i stallet. Mina brorsbarn skulle rida och köra. Elsa som är 4 år bestämde att mamma Martina skulle rida på Fourth, hon själv skulle ha Cornetto och lillasyster Alice skulle köra deras ponny Isidor med pappa Fredrik. Jag och farfar fick vara hästskötare. När vi hade varit ute på vår lilla tur så blev det den sista påsen lussebullar och saft.

 

Nu kommer det en ny vecka med fortsatt jogging, barnen får öka upp med ett varv till 4 på skogsslingan och dom äldre till 7.

 

Jag ska också få besök av NA som ska skriva om mig, det blir skoj, mer om det i nästa nyhetsbrev.

 

ha det så bra så länge!

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter