Fina vägar hemma!

Som jag har längtat, det har inte kommit mycket snö men det räcker för att mina vägar ska bli körbara. Då det har varit varmt och kallt under några veckor har vi fått en fin isväg, inte så kul när man kommer med bil å släp men kanon att köra häst på. Uppe på det har vi fått ett tunnt lager snö.  När man kommer upp till skogen så har den lilla snö som kommit inte töat bort utan där har vi en riktigt fin väg som både jag och hästarna gillar. I veckan som var har jag också gjort mig en ny bekantskap då vi har anlitat en ny kiropraktor. Wow säger jag bara, han var jättebra. la ner mycket tid på varje häst och visade stort kunnande. Det roligaste av allt var att han inte hittade något på 4an, så för hennes del så är det bara att öka upp träningen och invänta våren så att vi kan starta igen.

 

Nu laddar vi för en ny vecka, med långsamkörning hemma för dom äldre och sen blir det lite Örebrotravet för unghästarna.

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter