Travgala fick avsluta veckan

Ett  ord Kall vecka! Förra året hade vi en lång vinter och jag frös nog inte så mycket som jag gjort den här veckan men trots det kalla vädret har hästarna tränat på fint. Jag har också haft NA på besök och kommer om några veckor vara med i tidningen. Veckans höjdpunkt var då vår travgala. Det är så kul att se alla finklädda, sminkade och med fixat hår. Vi hade det riktigt trevligt. Mycket roligt var det att Louise Granstedt fick pris. Det är en tjej som sliter hårt och har lyckats riktigt bra. Jag hjälper för närvarande Louise med att köra hennes unghästar, vilket fungerar fint då jag inte har så många hästar. Nästa år hoppas jag att mitt stall kan ha någon nomenering på galan.

 

Veckan som kommer ser ut som följande: Jag ska testa av unghästarna lite och se vart dom ligger fart mässigt. Om det är något jag behöver ändra på osv. ¤an ska vara fotomodell på tisdag då Na ska komma och ta kort på oss när vi kör. Annars så ska dom vuxna träna på lungt en vecka till. Kiropraktorn kommer också hit för att kolla igenom hästarna igen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter