Ny eller Nya hästar!

Idag var jag och kollade på lite hästar, då jag har tv å andels stall som ska startas upp så letar jag efter två hästar. Jag har fyra kanidater för uppgiften. tre av dom är tre år och en är fyra. Jag har fastnat för en av treåringarna lite extra hon var riktigt trevlig. Jag får ta mig en tur dit i veckan och provköra dom.

 

Det finns fortfarande andelar kvar i både tjejhästen och östernärkehästen.

 

Under veckan har jag testat av mina unghästar lite och blev glatt överraskad av dom. Alla är uppe i ca en mils träning och har aldrig fått springa på i några snabba farter. I veckan fick dom springa lite på rundbanan och utan att pressas så sprang dom på fint.

 

Dom äldre hästarna går nu från tung träning till intervaller.

 

Nu hoppas jag på en solig vecka med massor av plusgrader.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter