Dax att trimma...

Under denna vecka har vi haft fina v interdagar, solen har tittat fram lite och det har inte varit så kallt. Hästarna har tränat på fint, nu är det dax för Fourth att trimmas på lite, vi får börja lägga in lite tuffare jobb nu och se hur hon tar dom. Unghästarna kommer att börja träna lite mer tempo nu. Jag kommer att lägga in lite fartlek med dom nu. Smooth och Otorina ska få en vecka lungt till innan vi ökar upp träningen igen.

 

Jag har inte hittat några tänkbara andelshästar än men letar för fullt, jag har bestämt mig för att inte köpa någon av dom hästarna jag kollade på förra helgen.

 

Veckan som kommer är som vanligt fulltecknad med hästar och till helgen ska jag faktiskt åka till Göteborg för att kolla på hästhoppning. Ja om jag ska vara ledig så lägger jag in lite andra hästar istället, vaddå hästtokig....

 

Nu laddar vi på, ut till stallet å greja lite samt köra ut lite mat till fölmärrarna.

 

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter