Rolig helg...

Då har man varit på hopptävling i scandinavium så idag blir det en sen uppdatering av min sida.

Jag hoppade travet på Örebro idag för att heja fram Linda Ljungströms uppfödning Cornesco LJ i Young rider finalen så häftigt. Han och ryttaren Irma blev trea. Det blev också lite mässa och lite nya saker till hästarna här hemma.

Det var min helg, som vanligt så var det hästar inblandade :-)

 

Veckan som har varit har varit hyfsat bra. Smooth och Otorina är genomgångna av min kiropraktor. Smooth var bättre i sin kropp, ska träna på lungt ett tag till och Otorina var felfri. Så nu kommer hon och 4an börja träna på så det blir start i mars.

 

Barnen sköter sig fint och kommer nu att börja öka upp träningen med några lätta intervaller.

 

Något väldigt roligt som mötte mig ikväll när jag skulle uppdatera sidan var att det redan var 30 st. som varit ute för att se vad jag skulle skriva idag.  Kul att det finns intresse för mig och sidan.

 

Nu blir det att sova några timmar innan vi får ladda för den kommande veckan.

 

Nu är vi laddade till tänderna för det är vår i luften.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter