Inget svårt beslut...

Vi börjar med dagens tråkiga strykning av 4:an Jäkla skit säger jag bara. Man kan aldrig vara säker. Då 4ans kompis är lite förkyld tog jag ett blodprov i måndags på henne för att vara på den säkra sidan. Det visade jättebra värden. I torsdagens jobb låg hon fint i puls och travade jättebra.  Idag var hon lungn och fin, jag testade med norskt huvudlag i värmningen och när jag drog den så bara flög hon iväg. Hon känndes kanonfin i travet. När jag körde av banan såg pappa att det kom blod ur ena näsborren.Hon låg också högre än hon brukar göra i puls efter värmningen. Jag tog det säkra före det osäkra och strök henne, lastade och åkte hem. SURT!  Om jag gjorde rätt vet vi imorgon när jag kollat henne i halsen .

Tjejkvällen i fredags gav mig fem nya hästägare som vill vara med i min tjejhäst. Jag hade hoppats på det dubbla minst. Men jag hoppas att många av dom som var där vill fundera lite merinnan dom bestämmer sig. Om man köper sin del innan 1 april så har man chansen att vinna en gratis del i Öjja Scoop. Så alla tjejer som läser detta passa på, gå med i henne och bli en del i min tjejhäst. Jag fick en trevlig kväll med Eva, Marita, Maria och deras vänner då de hade en tom plats vid sitt bord och bjöd dit mig. Tack tjejer!

 

Övrigt har veckan varit bra, hästarna jobbar på fint, Kiropraktorn är nöjd över resultatet av hans pågående uppfixning av Smooth.

 

Påt igen, skam den som ger sig, en gång är ingen gång och allt man brukar säga.

Nu laddar vi för en ny vecka och imorgon vet jag när jag kan leta nya lopp igen för 4an.

 

Ha det gott så hörs vi. Å alla tjejer Gå nu med i tjejhästen, det blir kanonkul!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter