Öjja är hemma

Hej på er!

 

I tisdags flyttade Öjja Scoop hit så nu har vi tjejhästen hemma. Jag tycker att det har gått riktigt bra i veckan för att ragga tjejer till henne. 50 st. ska vi bli när allt är klart. Jag tycker att det är kanonkul och bättre blir det när vi startar upp tjejlogan 1/5

 

Jag var och kollade 4an i halsen i måndags och det var ingen fara, skönt varför det kom näsblod beror nog på att hon stack sig på ett höstrå innan och när hon tog i under värmningen så gick kärlet sönder. Jag anmäler henne snart igen :-)

 

Allt har snurrat på som vanligt å våren har hittat hit, då blir jag så glad.

 

Imorgon måndag åker jag till Husaby med Smooth för en genomgång, han känns fin men slår sig lite på en kota så jag ska fixa till det. Jag räknar med att kvala i maj.

 

Nu vill jag bara påminna om min tävling i tjejhästen! Gå med i Öjja innan 1 april så kan ni vinna en extra del. Så maila mig ert intresse. Å till alla killar, köp en del till er fru/ sambo så dom får en riktigt fin present under ett helt år.

 

Ha det bra så hörs vi!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter