Tränar på bra!

Mina unghästar tränar på bra och känns väldigt fina för dagen.  Jag har börjat intervalla lite med dom och travet flyter på fint.

 

Fourth har jag testat av igen och hon är som vanligt, pigg och glad. Så nu letar jag nytt lopp.

 

Smooth var jag med till veterinären och han fixades till lite mer i sin rygg samt ett bak knä. Det som är roligast är  han inte hade någon hälta kvar i sina framben, vilket han alltid har haft under sina tidigare år som tävlingshäst. Om en månad så beräknar jag att vi kan testa av honom rejält på rundbanan och om allt är bra då blir det kval.

 

Så kommer vi till vår tjejhäst Öjja Scoop.

Hon har tränat på fint både här hemma och inne på travet. Jag har snart fått ihop 35 tjejer så att vi startar upp tjejhästen är nästan säkert. Jag kommer att fortsätta jobba för att vi ska fylla henne med

50 st. Så roligt tycker jag!

 

Nu hoppas jag på en bra vecka med massor av nya tjejer som vill gå med i Öjja och så hoppas jag att hästarna tränar på lika bra som dom gjorde denna vecka.

 

Ha det bäst - Maria

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter