Glad Påsk

Hej alla!

 

Jag vill börja med att önska alla en fortsatt trevlig Påsk helg.

 

Bakslag blev det i veckan inte på hästarna men på vädret, kallt, regn, snö och stenhårt i marken. Surt tycker jag som hade fått vårkänslor och energin bara sprutade ut ur öronen. Det avtog lite men mer ork finns det ialla fall i kroppen då det är ljust ute länge. Bara sela på en häst och åka ut och köra kl 19 på kvällen tycker jag är skönt, jogga upp med dom till skogen och bara vara en stund. Avkopplande både för mig och hästen. Härligt är det rätta ordet för det.

 

Mina  fyrbenta har jobbat på finrt i veckan, dom är pigga och glada och tränar efter planeringen. Mest plusbetonat denna vecka får Bomben som visade upp sig på sitt bästa sätt idag när jag körde henne.

 

Tjejhästen Öjja fylls på hela tiden och det är inte så många platser kvar i henne. Oj så fin hon är. För er som vill se henne så kommer jag att visa upp henne på torsdag den 12 april mellan lopp 2 och 3 på örebrotravet. Efter lopp 5 finns jag i totohallen för er som vill ha mer information  om henne och om tjejhästens upplägg.  Så ni som är sugna på att gå med i Öjja men vill veta mer och se henne live åk till travet för att spana in henne och träffa mig.

 

 

Glad Påsk önskar jag er alla!

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter