Öjja nästan fulltecknad

Nu är det bara 3 delar kvar i Öjja Scoop- tjejhästen. Härligt tycker jag, 1 maj slog vi upp portarna för stall Only Girls. Öjja tränar på fint och jag kommer snart att testa av henne i ett provlopp. Tjejerna har fått en egen sida under inloggning för mina kunder. Där dom kan läsa om sin häst.

 

Vi hade i lördags V75 på Örebro med fina lopp, det var en bra dag men väldigt kall och blåsig.

 

Mina hästar har tränat på i veckan och den som glänste var gamle Smooth Brew som travade perfekt i rundbanejobbet. Han ska nu kollas upp igen och om allt är bra med han blir det provlopp även för hans del.

 

Även min egna 2 åring Runzon närmar sig provlopp medans dom andra två får vänta ett tag till.

 

Fourths start på Linde är bara att lägga bakom sig då den stänkiga banan inte passade henne. Hon la i handbromsen och ville inte alls. När det sedan kom en jätteklump med lera i sista sväng tog hon till galoppen. Ny start på fredag på Årjäng för henne. Hoppas att det blir bättre resultat då. Man blir ju lite tveksam hur hennes gamla skada pverkar henne i loppen, om hon ska bli lika bra som hon var innan eller om det kanske är dax att tänka om för hennes del.

 

Jag har fått en del förfrågningar i veckan från ev. nya kunder. Det känns jättekul, stallet behöver få in lite mer häst så att vi kan få fler chanser att synas. Jag kommer även i år att ta imot unghästar för inkörning och bete.

 

Jag fick också i Lördags fin reklam i NA då Peter Flack tyckte att tjejhästen var en bra grej.

Nu ska jag jobba vidare med henne för att få hela skaran tjejer att trivas hos mig.

 

Nog tjatat för denna gång, för er som är inne här för första gången så uppdaterar jag min sida varje Söndag.

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter