Nytt försök

Ja ett nytt försök får det bli för Smooth Brew på torsdag. Då han kastade sig i galopp när vi vände runt i volten. Det säger jag inte så mycket om men hans sätt att inte vilja gå ut ur fältet och hans dumfasoner med att kasta sig av banan är jag inte nöjd med. Därimot travade han så fruktansvärt bra att han kan få hålla på så. Testar med helstängt vid morgondagens jobb för att se hur han beter sig då.

 

Annars har veckn rullat på i sitt vanliga mönster.

Fourth har varit hos min veterinär Meri för koll och allt såg fint ut.

 

Kul med stort intresse för min hemsida. Jag har mellan 20 och 30 besök om dagen och upp mot 100 sidvisningar. Hoppas att det kan leda till nått mer än att man bara kollar runt lite.

 

Nu är det snart dax att placera ut sina unghästar på inkörning och bete. Jag tar gärna imot din/ dina hästar för kombinerat bete/ inkörning. Hör av dig för mer information.

 

Det blev en kort skrift till er ikväll men jag återkommer i veckan med mer...

Till mina ägare. Uppdatering på er låsta sida kommer på tisdag kväll.

 

Ha det gott i solen som ska lysa hela veckan!

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter