Mycket i veckan

Ja mycket har hänt i veckan, jag har inte hunnit uppdatera den som jag tänkt.

I måndags natt föddes Eztelle ett stoföl efter Laddie och mitt sto Ranzy Ek. Ranzy har sedan tidigare 2-åringen Runzon. Jag tycker att hon lämnar snygga ungar, det Runzon har visat så kan dom även springa.

Allt är bra med fölis.

 

Ny in the Family var i veckan iväg till Översta och ska förhoppninsvis ha en scarlets Anio Unge i magen nu. Hennes föl Ezmaralda växer och ser ut att bli en trevlig typ av häst också.

 

I Tisdags var jag till Husaby med Öjja och fixade hennes skadade ben. Hon mår bra nu och jag hoppas att vi är igång igen om tre veckor. Tråkigt att hon skulle skada sig innan vi hann igång, men om vi börjar med tråkigheter så kan det ju bara bli bättre.

 

I Torsdags kvalade jag in Smooth Brew. han skötte sig denna gång och visade fin styrka och bra moral. Jag satt andra ytter och tyckte att det gick lagom fort men när dödens hästen gick ner i rygg på ledaren och Smoothis fick dödens så skulle han bara iväg. Tiden blev 18,6 och han sprang runt 16,5 sista varvet. Jag är mer än nöjd och har nu börjat bläddra lite i Junis proppar.

 

Stallet har nu fördubblat sina starthästar från 1 till 2 st.

 

Fourth gick ett rundbane jobb i veckan och känns fortsatt fin. Hoppas att hon kommer med i det lopp jag tänkt.

 

Idag var det elitloppet. Vilka hästar man får se.... Undra om man får någon kanon som kan vara med där. Bara att få starta under denna helg är stort tycker jag. Jag hade starthäst där för några år sedan och att bara värma hästen var häftigt.

Jag var hemma denna gång men man ser bra på tvn och hann jobba undan med allt som ska fixas hemma på samma gång.

 

Ha det gott - Maria

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter