Stallets första seger

Idag fick vi vår första stallseger. Den grejade Fourth och Klara Dahlgren i ett amatör/lärlingslopp på Mantorp. Klara körde 4an perfekt och vann lätt med tussarna kvar. Jag hade även med Smooth Brew dit och efter värmningen trodde jag inte att han kunde förlora. Farligt att tänka så då han var spännd och travade på nålar loppet igenom. Galoppen kom i sista sväng. Jag ska ändra lite på balans och utrustning så får vi försöka igen. Dagen på Mantorpvar en så kallad poänglördag med lopp för hästar som behöver ha mer startpoäng för att komma med i vanliga lopp. Men dessa lopp är oftast tuffa då alla behöver ha nya friska poäng. Så ingen skam över denna seger då både 4an och Klara gjorde allt rätt.

 

I veckan har det varit lungt på träningsfronten. Runzon och Bomben har tränat på fint, men jag har beslutat att kastrera Runzon då han börjar hingsta upp sig och på samma gång är väldigt försiktig. Tror att han kommer att bli tryggare i sig själv om han blir vallack.

 

Jag har också bestämt mig för att säga upp leasingen på Otorina. Så om någon är intresserad av henne hör av er. Då hon är till salu.

 

Iveckan ska Öjja på återbesök till husaby och även Baut ska med dit. Hoppas att allt ser bra ut så att vi kan träna på igen.

 

Öjjas tjejer vill ut å kriga på banorna nu!

 

Ha en fortsatt bra helg det ska jag ha!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter