Bra besked!

Det har varit en lungn vecka på träningsfronten. Jogg för Fourth och smooth. Blandad körning motion och rakbana för Bomben och Runzon fick gå prov lopp i tisdags. Han fungerade dock inte med hästar och galopperade varvet kvar. Kanonfin efter men jag har beslutat att han ska bli vallack. Detta blir han på torsdag. Jag var iväg med Öjja  på återbesök i onsdags och fick bra besked. Öjjas ben såg bra ut så nu får jag köra igång. Härligt för alla tjejer. Så nu är snart alla hästar i stallet igång igen. Härligt!

 

Jag var iväg och köpte boxinredning till nya stallet i tisdagskväll så nu är det bara att sätta igång med stallbygget.

 

I veckan som kommer ska det köras hö så nu hoppas vi på bra väder. Vi ska oxå fira midsommar/ födelsedag på fredag1 härligt ett år äldre blir man på självaste midsommarafton.

På midsommar dagen hoppas jag att Fourth får starta på Lindesberg.

 

 

Ha det gott nu och trevlig midsommar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter