Bra vecka på många sätt!

Nu har sista fölungen kommit. Hon kom en vecka för tidig. Då mamman Third W.I.C inte hade visat några tecken på att det var dax fick hon och stallets alla andra hästar gå ute denna natt då det var varmt och skönt. När jag kom ut på morgonen så gick det en fölunge inne hos Öjja och Bout. En väldigt orolig mamma häst gick på andra sidan tråden. Jag mångade in bebben och fick in henne till 3an. Så nu är alla fölisar här och även denna blev ett sto.

 

Hästarna har tränat på fint i veckan och igår lördags startade jag Fourth på Lindesberg. Hon fick inte travet att stämma från start utan galopperade i första sväng. Hon tappade mycket men fick sista pengen ialla fall. Vad som störde henne för dagen är svårt att säga men hon låg lite högt i puls efter och andades häftigt.  Jag får följa upp henne i veckan så att allt är bra med henne.

 

Vi har också fått in nästan hälften av vårt hö vilket känns väldigt bra. Nu väntar vi på ett nytt högtryck så att vi kan slå resten av gräset.

 

Nu laddar jag för en ny vecka. Den innehåller allt det vanliga men framför allt får jag börja träna Öjja igen.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter