Nä vart är sommaren...

Nu börjar jag undra vart sommaren är. Det regnar varje dag och det är jättekallt. Men det är bara att sätta på sig dom varma kläderna och köra ändå. Hästarna tränade på fint i veckan som gick. Fourth galopperade igenvid starten så nu skyller jag på banan då hästen ser fin ut i travet och hon flyttade på sig riktigt fort sista 500 meterna. Vi kommer att testa på Axevalla på Fredag i ett lärlingslopp och då får Linda Sedström köra.

 

I veckan kommer jag att testa av Smooth i ett banjobb för att sedan försöka att få ut han i något lopp. Öjja får börja gå rakbana och Bomben är i hårdträning nu för att ev. få testa ett provlopp nästa vecka. Runzon och Sans får båda gå motion i veckan och nästa vecka laddar jag på med rakbana för deras del. Runzon fick lite komplikationer vid sin kastrering så det tog lite längre tid än beräknat att komma igång med riktig träning igen.

 

Alla fölungar mår bra. Koll i veckan om Ranzy är dräcktig och nästa vecka är det Nyings tur. Om dom inte är det så blir det inga mer försök iår.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter