Fourth visade upp sig

Äntligen nu börjar vi få lite utdelning. Fourth och Linda Sedström visade form igår på Axevalla. Linda gled fram snyggt via tredjespår och övertog ledningen strax innan loppets första 500 meterna. Hon såg mest ut som att hon var ute på en joggingtur i skogen och Linda släppte på henne i sista sväng. Det blev en väldigt lätt seger. Min puls var riktigt hög under loppet, måste säga att det är jobbigt att stå vid sidan. Jag hoppas att min gamla 4an är på väg tillbaka och ger oss fler fina segrar.

 

Glädjande besked för alla Öjja ägare är att hon ser riktigt fin ut och gick idag ett rakbanejobb som visade att hon är riktigt sugen på att träna. Pigg och riktigt löpsugen i 5 intervaller.

 

Smooth letar jag lopp till då han oxå är på gång.

 

Mina 2 åringar tränar på och jobbas ner mot premietider.

 

Övrigt är att allt vårt hö nu ligger inne under tak så nu har vi mat till alla hästarna.

 

Nu laddar jag på för en ny vecka och det går lätt ska ni veta. Tänk vad segrar kan göra, nu mår jag riktigt bra.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter