Nu är vi på gång...

Nu känns det som vi kommit igång.Fourth och Smoot ska starta imorgon. på Färjestad.Hoppas på bra lopp av dom.

 

Öjja tränar på fint och ska gå provlopp på Tisdag. Så för alla delägare som vill komma och kolla går hennes lopp Kl: 11:25 på Örebrotravet

 

Min egna Rune är nu piggare efter kastreringen och kommer denna vecka att köras på lite för ev. provlopp veckan efter.  Bomben och Sans jobbas på för att komma ned i tider för att nå premielopp.

 

Övrigt så har veckan varit kanon. Mitt nya stall är nu på gång. Rolle putsar väggarna förfullt och det blir så fint.  Mycket jobb återstår men nu har vi ialla fall startat igång. 5 stora boxar ska sedan in där.

 

Jag är också mycket glad för min kurskompis Ingela Eriksson som i Lördags fick sin första v75 seger med Edolles Malte. Det var så kul att se Ingela på tv och hennes glädje när han vann. Jag tror det är tufft för många av oss nya tränare, vi sliter hårt och segrar med dom få hästar vi har är ett måste.

 

Jag hoppas att det kommer in lite nya hästar nu till hösten så att jag får visa vad jag kan åstakomma.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter