sorg i stallet

Jobbigt avslut på veckan. I fredags skulle vår fina Runzon springa sitt premielopp. Efter värmningen när jag skrittade av banan så trillade han ihop och lämnade detta liv. Jag själv minns inget av detta utan det sista jag kommer ihåg är när jag kör upp mot staketet och ska vända för att köra av. Enligt uppgift var jag vid medvetade hela tiden och svarade på tilltal., Men minns inte vad jag sa eller vad dom frågade. Efter en tur på akuten så fick jag åka hem. En ond axel och blåmärken är det som jag drog på mig.  Jag hade fött upp "Rune" och han betydde väldigt mycket för mig. Jag har förmågan att " gifta mig" med mina hästar men jag tror oxå att dom blir bäst då. Om man blir personlig med alla.

 

Jag vill tacka alla som hört av sig och alla som hjälpte mig på travet. Ett extra tack till Helene och Anna som höll igång mig när vi inväntade ambulansen.

 

På nått konstigt sätt så är det bara att gå vidare och jag tänker göra det på bästa sätt. På torsdag ska jag kvala Tjejhästen Öjja Scoop och även starta Fourth W.IC. Båda känns fina och det ska bli extra kul att vi nu får ut Öjja.

 

I måndags så var 4an och Klara 3a i amatör loppet på färjestad. Hon krigade på bra och var inte tom i mål. Smooth är en stor gåta. Han fungerar inte alls i lopp galopp i sista sväng och dålig i travet. Han fungerar utmärkt i träning. Nu ska jag testa en ny balans och Calle L. ska prova han i ett provlopp. Han kör mycket häst och har kanske nått tips.

 

Ha det så bra.

 

Tack Rune för att du var en så underbar häst, du fattas mig! Kommer aldrig att glömma dig!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter