Öjja klar för start

Hej mina vänner!

 

Ja det har varit en tuff vecka på många sätt. Vi saknar Runzon här i stallet. Det står ingen ljusbrun kille längst ned i stallet som gnäggar när man kommer in, han springer inte runt i sin hage och busar när man går förbi. Jag har under denna vecka fått mycket tröstande komentarer frånmånga på vår travbana. Dom flesta har lagt märke till " Rune" då han var grymt fin. Ju mer jag tänker på detta så inser jag att "jag" Hade änglavakt, det kunde lika gärna hänt i loppet och då är det inte säkert att jag skulle kunna sitta här idag.

 

Jag har jobbat på i veckan med stallets andra hästar, två av dom har startat el. en av dom gick kval.

 

Fourth fick dödens och gav upp på den knepiga banan. hon gillar inte när det blir hårt och blött.

Öjja Scoop gick riktigt fint i sitt kval. Jag smög fram med henne 700 kvar gick ned i ryggar genom slutsvängen och gick ut över upploppet. Utan att pressa henne det minsta så avslutade hon riktigt vasst. Jag hoppas att hennes fina moral byggs på under hösten när vi får börja starta.

 

Smooth och Sans har jobbat på och Bomben har haft ledigt en vecka. Hon ser nu pigg ut igen och kommer att köras igång.

 

Som jag skrev i ett tidigare inlägg är det nu dax att fylla på i stallet. Nya hästar hälsas välkomna till stallet.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter