Öjja 100 %

Vilken kväll det blev!!! Stall Only Girls fick känna på segerglädjen i första starten.

Öjja Scoop joggade runt banan på 18,1 vann med tre längder- okörd enligt Calle Lindblom.

 

Calle gav Öjja fina betyg efter loppet och jag tror han har rätt. Denna häst kommer bara att bli finare. Nu var hon lite unghästvalpig , bromsade i ryggar och ja länge lite på steget när han körde framåt med henne. Men det såg inte ut som hon tog i någon gång under loppet.

 

Segerglädjen när dom kom in på upploppet gick inte att ta miste på. Elitloppet släng dig i väggen- Öjjas damer hejade friskt på sin häst. 50 000 var segern värd och så klart massa med glädje.

 

Jag hade jobbat hårt för att fixa en fin kväll för alla tjejer med vip-logen, mat och värdinna/värd. Så klart fick dom också träffa Öjja i stallet och prata mer med Calle. Tanken jag hade var att ge dom en trevlig kväll. Men Öjja ville ge dom mer! Lätt det kan vara med trav!

 

Jag vill tacka dom 46 st som kom för att heja fram sin häst, Min mamma och pappa för all hjälpunder kvällen för att dom andra skulle trivas, Monica thyresjö för att du var värdinna, Marita Fromell för att du fixade kakan till kaffet, Klara och Stefan för hjälpen i stallet samt till Örebrotravet för all hjälp inför denna kväll. Samt Öjja och Calle för att dom fixade segern.

 

 

Smooth Brew hoppade i sista sväng igen, utan förklaring och Fourth W.I.C blev störd under loppet, men höll sig i trav och Linda Sedström lyckades att tända om henne så hon gick från sista plats till ett 6e pris under dom sista 300 meterna av loppet. Hon var klart godkänd.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter