Bra Torsdag!

Ja veckan som gick blev något utöver det vanliga. Nått som Öjjas ägare och jag kan bära med oss länge. Känslan när Öjja gick över mål och 45 jublande ägare hejar in sin häst imål, den sköna lättnaden i mig när min träning visar att hon bara är bäst. Det är oslagbart.

Stallets hästar minskar i antal, nu är dom bara 4 st. vilket jag tycker är väldigt tråkigt.

 

Jag är jättenöjd med alla utom min egna Smooth som hur vi än gör hoppar i sista sväng.

2 åriga Sans Baut skötte sig bra i provloppet i lördags, det fattas ett par sekunder men hon går framåt för varje jobb.

 

Öjja och Fourth kommer att få starta i början av oktober igen och Smooth ska få åka till husaby för att hitta det som stör han. Jag vägrar ge upp med han än då han ser grymt fin ut innan sista sväng

 

Snart så är det kriterieauktion så om någon vill  åka dit och köpa sig en ettåring för att lämna i träning hos mig kan jag följa med.  Det är alltid kul att vara med från början med en häst, även om det tar lite längre tid innan man får utdelning.

 

 

Som avslutning vill jag bara säga Grattis Stall only Girls tänk vad lätt det är ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter