Så många fina hästar

Så många fina hästar kollade jag på i fredags men ingen följde med hem till stallet. Tänk så tufft det måste vara att föda upp hästar för att sälja, många hästar gick åter och många fick inga bud. Sen var det reapris på dom flesta.

 

Hästarna har jobbat på i veckan och två av dom ska starta denna vecka.

 

Fourth på Örebro imorgon (måndag) hon känns fin i jobben men har tufft motstånd. Men en peng får jag sikta på.

 

Öjja ska till Axevalla på tisdag och hon känns riktigt fin. Bra hästar imot men det känns inte som hon är borta. Långt upplopp och hon kan flytta sig snabbt. Runt 10 tjejer sätter sig i sina bilar för att heja fram henne.

 

På onsdag ska jag köra Offspring åt Göran Karlsson på färjestad. Iskallt läge och bra hästar imot. han har inte startat på länge. Hoppas på bra lopp för hans del.

 

Hej så länge :-)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter