Mycket fin reklam för stallet

Mycket reklam har vi fått under den gångna veckan. Öjja och hennes gäng har blivit månadens hästägare i HELA Sverige. Dom har eller vi har varit med på vår första Tv inspelning. Jag blir väldigt imponerad av reportern och hans kameraman som åkte hem med 2,5 tim film och den sedan var klippt och fixad till 10 minuters film. Vi har fått skriverier i NA vid flera tillfällen.

 

Nu hoppas jag att lite nya ägare och hästar "flyttar" hit.

 

Min nya andelshäst är under uppbyggnad  GUBB hästen eller om den ska heta Grabb hästen. Jag kommer att ha ett liknande upplägg på denna som jag har på Tjejhästen.

Läs mer under andelshästar.

 

3 av hästarna vintertränar för fullt, medans Öjja ska starta lite till.

På tisdag ska hon gå provlopp bakom bilen för att få känna på den innan det blir start på Axevalla den 20 november.

 

Nu jobbar vi vidare en vecka till -vi hörs

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter