Full planering

Nu planerar jag för fullt inför tjejernas nästa tripp. Så vi får hoppas att Öjja är på topp nästa vecka när vi ska till Axevalla. Anmälan till loppet går ut på onsdag men hon ska vara med enligt listan. Jag planerar att hyra en buss och så ska dom få sitta på restaurangen med god mat. Det är redan 30 st som har anmält sig så Öjja får mycket stöd på plats.

 

Öjja visade fin fart i sin bilprovstart och jag vet att hon kommer att göra så gott hon kan.

 

Dom andra hästarna tränar på efter min plan och jag hoppas att det kommer att ge önskat resultat.

 

Grabbhästen är på gång och jag har fått in intresse för att vara med i den.

 

I går lördag var jag på Hjalmarsrevy. Så roligt och jag blir faktiskt lite avis på all talang som dom har. Tänk om man kunde vara lite musikalisk.... Snyggt jobbat till er alla, fantastiskt duktiga. Till er som inte varit där, åk dit för en härlig, skrattfylld kväll.

 

Härligt nu kommer en ny vecka :-)

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter