Ny häst i stallet

I veckan fick jag in en ny häst i stallet. Det är en 5 årig vallack från Estland. Mer info om denna kommer när han är inskriven i Sveriges sportsystem. Han är väldigt trevlig och kommer att testas av i veckan.

 

Öjja anmäls till Eskilstuna till nu på söndag. Nu blir det lite tuffare lopp med anmälan imorgon. Denna gång står hon på start. Proppen har inget tak utan 40 meter bak kan det stå riktiga kanoner.

Blir spännande att se vad hon kan göra när hon är med där fram från början.

 

Grabbhästen är snart fulltecknad så ni som inte skickat in er intresseanmälan gör det nu. Jag kommer att provköra lite hästar nu för att se om jag fastnar för någon av dom.

 

För övrigt så är det väldigt kallt och mycket snö. Men när dagarna är som dom i helgen med sol så får vintern stanna för min skull.

Det jag saknar är en snöskoter. Skulle vara kul att leka runt med en sådan. Nästan så jag får leta fram ett par längdskidor och ge mig ut i spåren. Tufva min hund kan nog få på sig dragselen oxå så matte orkar lite längre.

 

Ha det gott,

 

- Maria

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter