Grabbhästen är nu utvald

Ja då är grabbhästen utvald, besiktigad och redo att flytta hit. Jag har nu hittat en fin häst som kommer att passa mig bra. Magkänslan är riktigt bra. Det är Stefan Melander som säljer Digital Box till mig eller till mitt grabbgäng. Ni kan läsa mer om denna fina grabb under grabbhästen.

 

Hästarna känns galet bra för dagen. Öjja och Fourth kryper på väggarna. Smooth och Sans Joggas bara men dom känns fina. Smooth kommer att öka upp träningen med intervallaer medans Sans får länga ut passen lite. Nya hästen Gold street boy gick provlopp i tisdags och var riktigt fin. Nu anmäler vi och ser vart vi får starta.

 

Digital Box kommer att hämtas i veckan. Det finns några delar kvar så om ni vill vara med, hör av er så kommer kontraktet.

 

På lördag är det gala i Örebro då ska jag dit med ett gäng av Öjjas damer. Öjjan är nominerad till årets sto. Det brukar vara en kul tillställning.

 

Hoppas alla får en härlig vecka, det ska jag ha.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter