Final utan Calle!!!

Ja ni läste rätt Calle är i Thailand på semester... Men jag har den bästa ersättaren jag kan få. Per Lennartsson kommer att köra vårt supersto.

 

Vi fick trista läget nr 7 bakom bilen men Öjja brukar ju alltid göra sitt bästa så det gör hon säkert nu med. Min kompis Mr C som för övrigt är med på grabbhästen Digital Box tyckte att ni kunde ju fått sämre spår.... 8, 11 eller 12. Helt rätt säger jag!!!

 

Öjja är mer vild än tam just nu. Hon vill helst träna varje dag och har börjat med egen träning i hagen, hon kan stå på bakbenen och hon kan stå på frambenen och hon kan springa runt, runt , runt. 4an har fullt ståhej med att hänga med i hagen. Å om dom mot förmodan står still så vill dom ha hösilage och vatten. Helst ska jag också stå där med lite morötter.

 

Men så gör alla hästarna i mitt stall dom  trivas och kör med sin tränare.

 

Det har varit mycket  tårtor och grattis i veckan men jag har det gärna så varje vecka.

 

Vi har tränat på med dom alla och med all snö som har kommit nu igen så är det bara att pulsa runt.

Idag tog jag mig en ridtur vilket inte händer allt för ofta.

Maria H. var här idag så vi lekte av oss lite. Jag tog Boy och Maria Smooth å så red vi runt på gräsvallarna med snö upp till knäna. Vi avslutade sedan med en tävling upp för en backe å då blev jag lite farträdd. Det gick fort... Dessa herrar ska ridtränas lite nu så får vi testa monte. Smooth är lite liten för det men såg grymt nöjd ut.

 

Till slut måste jag tjata lite om Digital Box, jäklar vilken häst. Idag körde vi för första gången ut på tur med han, upp till storskogen. Han travade efter 4an som är en trygg dam när man testar vägarna första gången.  Boxen kollade inte på nått, på hemvägen så körde vi hästarna brevid varann å han bara stegade på. Detta blir bra.

 

Det finns några delar kvar så köp in er nu, vill ni missa detta?

 

 

- Ha det gott Maria

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter