Påsk trav

Nu tror jag våren är här, solen har varit framme varje dag, fast det är kyligt i luften.

Hästarna är pigga och glada och det är riktigt kul att vara travtränare nu.

 

Vi kämpar på så gott vi kan och hoppas att resultatet på¨vinterns träning ska ge oss en fin vår på tävlingsbanan. 

 

Boy startade på långfredagen på Eskilstuna och jag körde själv denna gång. Tyvärr blev det  5 omstarter i loppet och Boyen tog i allt han kunde i alla, vilket resulterade i en väldigt het häst som när gilitiga staren trampade upp i vagnen framför så jag var tvungen att styra på till dödens. I sista sväng var han trött och föll genom fältet. Han travade mycket bättre denna gång.

 

Tråkigt när det inte går som man vill men vi tar nya tag.

 

I veckan ska jag testa av Smooth å se om vi ska anmöla han. På fredag är det tjejkväll och då ska jag och 30 av Öjjas tjejer dit och v isa hur man har kul på trav.

 

På lördag ska jag visa upp Digital Box för alla ägarna. Det blir kul då dom kommer både från Göteborg och från Stockholm. Boxens ägare är spridda över hela landet, vilket är riktigt kul. Han känns för dagen fin så jag hoppas han sköter sig så vi kan kvala.

 

Inga starter nu i veckan så vi får jobba på som vanligt.

 

// Maria

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter