Tjej och grabb träffar

Veckan har varit full proppad med roliga saker.  Jag har jobbat väldigt många extra timmar för att göra allt så bra som jag kan.

 

Hästarna har tränat på fint.

I torsdags träffade Öjja vår veterinär Meri som åker till Örebro från Göteborg för att hjälpa oss med koll av hästarna. Öjja gick igenom med betyget finare än någonsin. Vilket är väldigt skönt. Jag brukar kolla upp hästarna även om jag tycker dom känns ok bara för att vara på den säkra sidan.

 

I fredags fick jag prova på att vara med i en filminspelning, vilket var en kul upplevelse. Om det sedan blir något av detta är oklart men mycket bra med lite mediaträning.

 

På kvällen träffade jag mina Öjja tjejer då det var tjejkväll på travet. Kul att träffa dom och surra lite. Då Öjja startar så är man ju alltid med henne.

 

Och i lördags var det då dax kickoff för Grabbhästen DIGITAL BOX!

Vilken start det blev, 35 av ägarna var på plats för att följa Boxens banjobb. Totalt med lite fruar och barn var det 46 st. Boxen skötte sig väldigt bra och gick ett avslutande varv på 1.22. Efter jobbet hade han 86 i puls och visade upp sig från en fantastisk sida. Då hela stallet fylldes med folk stod han bara med öronen framåt och såg nöjd ut. Nu blir det lite provlopp för att han ska fungera med fler hästar.

 

Två starter i veckan som kommer på tisdag åker vi till Axevalla med Gold Street Boy och Smooth Brew. Jag hoppas att dom sköter sig och fungerar lika bra som i träning.

 

 

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter