Grönt i hagarna, hästarna njuter!

Nu är det vår, hagarna har exploderat i veckan, hästarna äter glatt gräset som tittar fram. 4an som bott ute på utedriften i veckan och äter gräs (och hö) hela dagarna sprang fina 16,6/ 2640 meter, tyvärr blev hon oplacerad men nytt rekord. Boyen gör det bra på nytt, galopperande hästar och dåligt kört av mig från start gjorde att han fick en fruktansvärd första sväng innan vi nådde dödens.

 

Dom andra hästarna har tränat på fint och för stunden är det riktigt kul att träna häst.

 

 

Till sist vill jag berätta att jag är en stolt och glad uppfödare till Fantazia (gotlandsruss) som idag vann sitt andra lopp för året med Therese Andre'n -Persson (Jan-Olof Perssons dotter) idag på Östersund.

Grattis Tessan jättekul, jag sa ju att ni skulle visa alla iår :-)

Fantazia är ingen lätt dam utan hon har ett riktigt humör och är väldigt hård vissa dagar. Jag hade henne tills hon var 5 år och under de åren tillhörde hon topp 12 i landet. Nu har hon kommit ned på fina 1,54 och jag blir inte förvånad om hon och Tessan passerar 1,50 snart.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter