vecka 23

.Sans Baut: Sköter sig utmärkt för dagen och har nu börjat gå rundbanejobb. Jag kommer att fortsätta smyga ned henne i tider men ser nu att all lungn och lång mängträning har gett resultat.
 
Öjja Scoop: Är nu på gång igen efter behandlingen. Hon har biffat på sig rejält och kommer nu att få gå några tempojobb för att se vart hon står sig.
 
Digital Box: Togs ut i ett nytt provlopp, hängde lite på höger töm sista varvet och han tappade travet i sista sväng. Han är nu åtgärdad i ett framknä och får ta det lungt en vecka. Jag har under sista 1,5 månaden kört tuffare med honom så detta är ganska vanligt.  Jag tycker inte att kvalet är så långt bort men kommer inte heller att stressa på honom för start.
 
Gold Street Boy: Har nu anpassat sig fint till stallet och startar på. Han är väldigt pigg och glad. Jag gillar hans typ och hoppas att segern får komma redan nu ikväll. 
 
Fourth W.I.C: Tävlar också på och vann sitt förra lopp. planerad start den 14 juni på solvalla. Även denna gång är det monte som gäller. (Ryttare rider i trav)
 
Ezmaralda, Eztelle, Elaiza von otto: Alla tre tömkörs för att så småningom sättas i vagn och börja sina liv som travhästar.
Dessa tre kommer att säljas ut i andelar.
 
Jag är jättenöjd över stallets hästar och för dagen sköter sig alla superbra.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln