Öjja på gång igen

Nu är Tjejhästen på gång igen. Hon har tränat på sig säkert 50 kg muskler och har en lagom rund mage. Nu är det ett par jobb kvar sen ska hon få starta igen. Jag vill ha ut en starkare häst vilket jag har fått, snabbheten får hon starta sig fram till. Även grabbhästen närmar sig kval, ett provlopp till och om allt känns bra blir det dax att bli starthäst.

Fourth är lättstörd för dagen och när hon får lite mothugg i loppen surar hon till. I fredags blev hon påriden och då gav hon upp. Vi testar ett sulkylopp nästa gång.

På tisdag ska Gold street Boy till Axevalla, han har ett passande lopp och känns fin i jobben. Han måste hålla sig lugn innan start, så tror jag på fin chans.

Jag hoppas på en bra vecka som fortsätter visa att ahästarna är på gång. Jag vet att mina tjej och grabbhästägare är sugna på att se sina hästar på banan.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter