Bra i jobb

I går körde jag jobb på örebrotravet med mina stora skara starthästar ( 3st.) Jag körde själv Öjja som var pigg värre, tung i balansen och faktiskt lite för tjock. Min kompis Erica Söderberg körde 4an och pappa fick köra Boyen.
2100 meter med ett avslutande 18,5 varv med 16 sista 500. Tjejerna drog på fint över upploppet och var låga i puls efteråt. Boyen skötte sig fint och var bara några meter bakom imål, travade bra och hade desutom långvagn.
4an startar på torsdag i hästägarpokalen spår 1. Loppet håller låg klass och om hon får ledningen bör hon vara med därframme.
Öjja startar på fredag på Årjäng (anmälan går ut imorgon, men vi har startpoäng så det räcker) även Boyen anmäls dit så får vi se om han kommer med där.

På tisdag går Boxen provlopp, han känns fin och jag hoppas han sköter sig så ska vi kvala sen.

Sans Bout sköter sig kanon och går nedåt i tider. Jag hoppas att hon fortsätter så. Då är det inte långt kvar innan vi kan provloppa med henne också.

Roligt när det rör på sig i stallet. Nu hoppas jag på en kul sensommar och höst.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter