Öjja dansade fram

Igår dansade Öjja fram på Årjäng. Med tränaren (jag själv) i sulkyn vann hon sin 6e seger i sin 10 start. Segertiden blev fina 1.14,0 och då ser det ut som hon joggar. Tråkigt nog var det bara 6 ägare på plats men dom skrek som 20 över upploppet. Riktigt härligt att få vinna lopp igen. Nu väntar sm final för damer på Gotland för Öjja och mig.
Ja jag hoppas att 50 damer följer med också!!!

Jag har inte vunnit lopp på 3 år så det var på tiden. Nu är jag på G igen. Köra lopp är ju så kul. 

Jag vill tacka Hans Karlsson som lånade ut sin extra stora sulky till Öjja som har hör och häpna växt ur min. Normalt passar  min vagn till alla men Öjjas baksteg är så stort så hon slår i vagnen på sidorna. Skönt att man har kollegor som man kan låna saker av innan man köper egna. Så idag ska Hans och hans stall belönas med tårta :-)


Vill också skriva att Gold Street Boy var grymt bra igår då han åter kastar sig i galopp men  går ett makalöst bra slutvarv och slutar 5a. Måtte han sköta sig så att även han får stå överst i resultatet.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter