Åter stog jag som en vinnare

.  Den 8/11- 2010 var min senaste seger. 58 lopp senare fick jag åter stå som segrare igen nu tillsammans med Öjja Scoop. Nu hoppas jag att min segertorka som kusk släpper och jag får komma till cirkeln oftare.

Mina tre starthästar har varit ute i veckan.
Fourth w.i.c fick ledningen, vi drog i hårt tempo men när Jorma kom upp brevid oss och gick om med en halvlängd så sket 4an i det hela. Sista 500 meterna bromsade hon sig fram men gick ändå fina 15,3.
Öjja Scoop gjorde ingen besviken hon dansade åter fram som en vinnare. Snabbare och smidigare än någonsin.
Gold street Boy startgalopperade åter men gick sedan ruskigt bra, blev 5a på 17,9 två 10-delar från sitt rekord.

Digital Box var godkänd i sin provstart på 22 full väg men det känns som att han behöver lite mer träning. Jag vill ha ut en bra grabbhäst när det är dax för start.

Nu ska vi planera en Gotlandsresa för hästar, tränare och ägare. Ska bli riktigt kul.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter