Full planering

Veckan som varit har handlat om planering och hästträning.

Ja hur gör man när man ska till Gotland med en häst som har 50 ägare....
För Öjjas del så blir det avresa redan på torsdagskvällen. Hon är inte alltid så rolig i bussen utan jag säkrar upp med några dagar så hon får lugna ned sig. Med på resan kommer också hennes chef Fourth W.I.C att vara. Även hon kommer att starta om poängen räcker till. Jag lämnar inget åt slumpen inför mitt än så länge viktigaste lopp. Fourt är Öjjas trygghet så att ha med henne dit blir bra. Även hon kan kanske tända till lite av en långtripp.

För ägarnas del så har jag fixat båt och boende. 20 st. kommer att åka på min planering och ca. 20 till har fixat sin Gotlandsvistelse själva, då dom vill vara kvar lite längre tid på ön.

Så på måndag kväll kommer Öjja, Fourth och jag ha en riktgt stor grupp supportrar vid staketet.

Öjja och jag är nu påväg mot DAM Sm final och hur coolt skulle det inte vara om vi är först över linjen.
100 % girl power kan vi prata om då!


För övrigt har hästarna tränat på bra, det roligaste var lördagens banjobb med Sans Baut som var strålande fin. Några jobb till så kan vi börja provstarta lite. Hon är lite sen men en jättefin travare.

 För er som vill följa Gotlandsresan kommer jag att skriva lite på Öjja Scoops facebook sida.

Ha det fint // Maria

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter