Dax för Grabbhästen

Nu är det dax för Grabbarnas häst att starta. Nu är starten ett faktum. Men med fel häst!
Grabbarnas häst Digital Box fick ont i ett framknä och sjuktränar efter en operation. Men då jag är en fajter och vill ge mina ägare spänning så pratade jag med Stefan Melander och han har lånat ut en 3 åring till oss, Outer Marker så att vi kommer igång. Väldigt fint bemötande av Stefan tycker jag. Så på söndag är det dax, inte riktigt som jag tänkt då vår kusk Calle Lindblom inte kan köra henne.

Som dom flesta säkert vet så ligger Calle på USÖ med skadad rygg, jag hoppas att han piggar på sig fort då han behövs i travet. Han behövs även i mitt stall då jag alltid kan gå till han eller ringa när jag kör fast eller behöver hjälp. Krya på dig Calle!

Men nu har vi duktiga Per Lennartsson i vagnen som även han kan köra häst Tror Per kan passa " Mackan" bra.
Hon startar i lopp3 och Örebrotravet kommer att göra allt för att dom ska trivas. VIP-Logen dukas upp för dom så dom får känna sig som kungar.

Vi har även 3 hästar till start på fredag. Tjejhästen Öjja Scoop, Estlandsägda Gold street Boy och min egna Fourth W.I.C. Så nu är det full fart i stallet

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter