Team Ottosson

Många av oss som har travstall eller hästar som jobb jobbar 7 dagar i veckan. Jag gillar mitt jobb och liv otroligt mycket. Denna söndag har jag tränat häst i strålande sol tillsammans med en hästägare.

Jag jobbar själv hela veckorna med hästarna och ibland får jag hjälp av mina otroliga vänner. Så idag tänkte jag skriva lite om dom.

Tanken med mina andelshästar var att man skulle lära känna nya människor. Det har jag fått göra, tack vare Öjja har jag lärt känna Cim och Eva. Dom höll båda på med trav när dom var yngre men har under många år bara träffat hästar lite då och då.

Men det har vi ändrat på.

Cim kommer till stallet i stort sätt varje onsdag när hon är ledig från sitt jobb och Eva kommer oftast på helgen.

Jag har också turen att ha Maria som har hjälpt mig i stallet sedan13 år tillbaka. Hon började hjälpa mig med att rida på mina ponnyhästar.

Sedan har jag Klara som hjälper till då och då. Oftast när vi ska köra in unghästarna då jag vill ha en hjälp som tänker som jag. Klara lärde jag känna genom ponnytravet och vi har jobbat ihop hos flera tränare.

Tänk vad man är lyckligt lottad över att ha ett helt gäng med underbara vänner runt omkring sig,
Sedan har jag såklart pappa som sköter alla papper och även kör lite häst ibland.
Han gillar att följa med på trav  och Pappa är nog den som stöttar mig mest. Vad det än handlar om..

Så även om jag inte har någon personal så har jag ett fantastiskt team runt mig. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter