Nytt år, nya möjligheter

Ja då är det nytt år, för oss som jobbar med hästar innebär det att alla blir ett år äldre, alla resultat står på 0 och vi kör på samma nivå.

För mig innebär det att stallet ska göra ett  bättre resultat än förra året.

När det blir julhelg och lite klämdagar, nyår och som det är idag trettondedagsafton så är vardagen lika som den alltid är. Hästarna vill ha mat, komma ut få fint i sina boxar och träna som vanligt.

Min julafton måste ha en körtur för att julafton ska vara julafton. I år var det jag, Eva och Maria H som ville ut på en tur innan festligheterna börjar.

Just nu planerar jag en hästägarträff för mina hästägare, som det ser ut nu blir det en trevlig dag på Örebrotravet med mat, trav och hästprat.


Vi har förstärkt stallet med en ny häst. Han kommer inte att stå på träningslistan än men framåt våren när han flyttar hit får han en given plats där. Det är Öjjas och Camaros bror DE SOTO SCOOP ( helbror med Camaro)
När han föddes förra året blev jag kär. Men vem blir inte kär i denna snygging :-) Så nu är han min! Just nu bor han hos min kompis Erica som har en jämnårig hingstunge, Dom kommer att få kampera ihop ett tag.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter