vecka 7

Öjja scoop: .I veckan som kommer är det dax för Öjja Scoop att springa på lite fortare. Jag hoppas att hon känns så som jag planerat så är det snart dax för tjejhästen att komma ut på tävlingsbanan. Öjja är åter nominerad till årets sto på örebrotravetsgala. Så på lördag ska vi dit för att hylla alla duktiga hästar och kuskar. Något pris kommer vi inte att få men att bara vara en av dom nämda hästarna tycker jag är kul. Tråkigt att bara 15 av hennes ägare har anmält sig till festen.

Vår galoppglada Gold street Boy skötte sig igår på Axevalla och blev 5a även där känns allt för dagen bra. Han var väldigt pigg idag och har haft tävling i hagen med sin kompis idag. Upp och ned för en ganska brant backe, i närmare 20 minuter sprang dom runt. När hans kompis sedan skulle in för att träna så tänkte han hoppa ut ur hagen men ändrade sig i sista stund.

Jag körde provlopp med Fourth W I C  i onsdags och hon sprang med fint, men när jag sedan styrde på och krävde lite av henne så slog hon av på farten. Jag kommer att testa någon mer gång men om hon inte tar i så kommer hon inte att starta något mer utan får bli gårds/ mamma häst istället.

Grabbhästen Digital Box känns fin och jag siktar på lite snabbare jobb så fort banan blir lite bättre, just nu är den tungsprungen eller lite för hård för hans knä. Just nu går han intervaller i lungna tempon.

Sans Bout: Väntar även hon på lite trevligare bana, hon känns väldigt pigg för dagen och går intervaller och rundbana blandat. Satsar på ett provlopp i början av mars.

Camaro scoop: En glad grabb som springer på fint. Vi har börjat köra lite fartlek och han tar i fint. Snart tar jag fram klockan. Det finns fortfarande delar kvar i honom. så ta chansen att gå med som delägare i en ny stjärna.

Elaiza Von Otto: För dagen är hon bäst av våra "småhästar" Hon är väldigt bestämd men kan trava riktigt fort när hon är på det humöret.

Ezmaralda Von Otto: Är stor och börjar nu att piggna till lite. Jag tar det väldigt lungt med henne så att hennes ben hänger med.

Eztlle Von Otto: Körs nu men tyvärr tror jag inte att hennes ben kommer att bli så pass bra så hon kan bli travhäst. Jag tycker att hon har blivit lite sämre i det och vi kommer att kolla upp henne igen. Inget kul när en så unghäst skadar sig, jag vill inte ge upp än men det känns lite svart.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln