Bra besked

Igår fick vi ett fint besked i att Öjja är en ruskigt bra häst och att vinterträningen har gjort henne gott. Visst lite tung i benen sista 300 men hon gav sig aldrig. En rekordsänkning på 2 sekunder till fina 1.14,2. Det som var gör mig gladast är att hon travade perfekt hela loppet, hon var lungn och att kusken var ruskigt nöjd.

Nu siktar vi framåt och jag känner på mig att tjejerna får en rolig vår.

På tisdag är det dax för Gold Street Boy att åka till Eskilstuna, han känns jättefin i träning. Denna gång ska Per Fromell köra, han har hjälp mig vid några provlopp och efter bara ett par 100 meter så skötte sig Boyen. Så nu hoppas jag på en felfri runda med en plats långt fram.

Jag fortsätter jobba på hästarna efter min plan så har vi snart mer starthästar i stallet.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter