Ny häst i stallet

Nu har De Soto Scoop flyttat hem och det är dax för han att bli stor. Jag har mycket jobb framför mig då han är mer vild än tam.

Veckans start känns väldigt tråkig då vi inte riktigt vet vad som stör Öjja. Calle kom igenom fint från start men i ingången av första sväng kom galoppen. Efter det körde Calle bara runt men Öjja såg inte ut att trivas så vi får ta och felsöka lite.

Vi hade annars en trevlig dag för ägarna som fick goda kakor och tårta av Gunnis och Marita. Det var skönt att få lite hjälp vid träffen denna gång då det tar tid att fixa allt. Vi klarade oss från regnet och fick se många fina lopp.
Kul att vi fick några hemmasegrar i form av Åke Lindblom och Petter Karlsson.

Det är dax för grabbarnas Digital Box att börja gå provlopp nu och jag hoppas att hans knä kommer att hålla. Just nu ser allt bra ut och han tränar fint.

I veckan som kommer har vi en start, imorgon måndag åker Gold street Boy till Färjestad. Jag hoppas att han lämnar galoppskorna hemma denna gång och att han sköter sig lika fint som han gör i träning.


Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter