Regnet  bara öser ned...

Hur mycket regn kan det komma, just nu flyter allt. Hagarna är skitiga och hästarna ser ut som lermonster när dom kommer in.

Men som vanligt är det bara att träna på och i onsdags trots regn gick Digital Box provlopp och var jättefin. Travet flöt bra, han var låg i puls. Saknas såklart lite fart i benen men han har ju bara jobbat för att bygga upp sitt knä i sakta farter. Riktigt kul att fuxen är på G.

Jag har skrivit förut om att det är viktigt att nå ut till nya hästägare, både unga och gamla som vill testa på detta med att äga travhäst. I veckan fick jag  ett brev från en 88 årig dam som tyckte att detta nog var något för henne. Hon ville ha lika kul som Öjja Scoops ägare :-) Visst är det häftigt, det gör att man orkar jobba ändå hårdare med roliga saker för hästägarna.

Nu hoppas jag å sol och varmt väder igen så att man slipper bli blöt och frysa hela dagarna.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter