Två nya hästar

Då har dom nya hästarna kommit hit. Vi hälsar X.Y.Z Gladiator och Leonardo E.E välkomna hit.

Boyen åkte hem till Estland idag och där ska han fortsätta tävla lite.

För övrigt så går allt fint. Hästarna känns fina och pigga.
Öjja testades i Mont'e idag men behöver ha något jobb till. Hon blev lite rullig och tung men tycker att det är jättekul.
Jag kollar efter lite lopp och hon kommer att anmälas ut till några som passar.

Vi har också dragit igång med höskörden, så nu vill vi ha uppehåll till på torsdag. Det kan skilja sig mycket på vart regnet kommer. När jag idag var på travet med Öjja kom det en störtskur, påvägen hem regnade det tills jag var en Km från vår gård. Väl hemma så hade det bara kommit några stänk det kallar jag tur. Så jag hoppas att väderguden är på min sida iår.

Vi har fler kul saker på gång i stallet, så håll koll på sidan snart kommer det mer nya nyheter.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter