Vecka 26

Sans: Har fått sparra lite i veckan och hjälp både Camaro och nya Leo. Hon känns fin och går provlopp på tisdag.

Boxen: Känns jättefin och har nu fått ny balans i ett par lättare skor fram. Vi kör provlopp på tisdag och jag hoppas det känns bra då.

Leo: En liten kvick sak som behöver mer träning på rundbanan. Han är 4 år och har bara testat kurvor en gåbg innan. Pappa fick köra han i veckan och vi körde 26 /2140 meter. Så runt 23 går han med en "riktig Kusk" <han ser fin ut men behöver  mer ork och lite balansfix. Jobbar på ett tag så får vi testa provlopp sen.

Zorro: 5 år och lite orolig. Jag har kört honom själv och vi körde 40 fart ihop med Camaro och sedan ett varv till i 32 fart. Han känns lite beroende av sin kompis. Här tar vi det lite lungt då Pauli har sagt att han kan bli lite vass. Jag vill lära känna honom innan vi pressar på.

Öjja: Startade i onsdags och hamnade 3e utvändigt. Hon ser lite tung ut, följde med fint men då det gick sakta mitt i loppet och sedan fort tillslut är det väldigt svårt att ta längderna som behövs för att nå fram. Hon behöver loppet i kroppen.

Camaro: Jobbar fint jag har kört 38 full väg i långvagn och i slutet av veckan tänkte jag försöka fixa lite mer hästar så det blir en liten grupp för han. Premieloppet närmar sig.

Elly: Har tyvärr skadat sig och hon hade en väldig tur, en mm till så hade hennes led vid hasen blivit förstörd. Vi vet inte riktigt vad hon gjort men tror att hon fått upp en pinne i benet som gått in ca 4 cm rakt mot hasleden. Nu håller jag tummarna att febern håller sig borta och att såret läker fort.

Ezzy: Har vilat hela veckan.

Soto: Tränar jag på med och han fick testa ryggstycket i veckan. å nu har vi haft bukhjord och ryggstycke.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hans Wallin » vecka 22:  ”Hej Maria. Kul med Digital Box. Verkar nu som han blir bättre och bättre. Kul fö..”

  • ylva jönsson » Vecka 51:  ”Önskar er alla på gården en riktig god jul och gott nytt år. Nästa år ser spänna..”

  • Hans Wallin » Vecka 51:  ”Tack för i år Maria. Nu hoppas vi på ett bra år inför 2015. Jag och Christina i ..”

  • Stall Ottosson » Vecka 37:  ”Självklart gör vi det. ”

  • Hans Wallin » Vecka 37:  ”Hej Maria. Kommer du ut med datum när det blir start för Boxen i god tid så man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln